I.                       TERMENII ȘI CONDIȚIILE SITE-ULUI

 

Bine ai venit pe site-ul meditoo.ro – platforma online de anunțuri de meditații pentru studenți și elevi.

Ești un student/elev conștiincios și vrei să oferi ajutor celorlalți colegi? Acum te poți înscrie pe site-ul Meditoo.ro și îi poți ajuta.

Meditoo.ro este deținut de societatea EFFECTIVE ADVERTISING AGENCY SRL., societate cu răspundere limitată constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în Strada Radu Cosmin Nr 4, Pucioasa, Dâmbovița, la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J15/436/2017, având Codul Unic de Înregistrare 37385380.

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului Meditoo.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

1. Definirea noțiunilor utilizate pe site:

Site = pagina web meditoo.ro  (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul Meditoo.ro, inclusiv prin intermediului unui API.

Anunț = ofertă publică de un Utilizator prin care este prezentat un serviciu educațional de care are nevoie.

Meditator = Utilizatorul site-lui Meditoo.ro care oferă servicii educaționale pentru studenți și elevi.

Student / Elev= Utilizatorul site-ului Meditoo.ro care primește servicii educaționale de la meditator.

Administratori/Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul Meditoo.ro

Cont = contul asociat adresei de email a utilizatorului.

Cont verificat = contul asociat adresei de email a utilizatorului care și-a oferit acordul pentru verificare.

Cont certificat = contul asociat adresei de email a utilizatorului care și-a oferit datele personale din punct de vedere juridic/profesional cu scopul de a avea venituri din platforma Meditoo.ro

Opțiunea Safe Payments = modalitatea prin care utilizatorii meditatorii/profesorii pot efectua tranzacții sigure prin intermediul platformei în urma prestării serviciilor către utilizatorilor studenți/elevi.

Report = modalitatea prin care utilizatorul meditator/student raportează o problemă/încălcare a termenilor și condițiilor site-ului sau orice fel de problemă care ține de utilizatorul site-ului.

Credite = o sumă de bani pe care ai încărcat-o în contul site-ului cu scopul de a licita la anunțurile de meditații, dar și de a achiziționa diverse pachete de promovare oferite de Meditoo.ro. 1 credit = 1 RON/LEU

Licitări = procesul prin care utilizatorul, fie el Student/Elev sau Meditator, licitează la un anunț de meditații. 

Deblocări profile = procesul prin care deblochezi datele de contact ale unui utilizator Student/Meditator cu scopul de a-l contacta.

Credit Exchange = procesul prin care poți folosi creditele din contul personal pentru a achiziționa licitări, deblocări de profile sau un pachet de promovare pe site-ul Meditoo.ro.

Pachete de Promovare = reprezintă ofertele de promovare ale anunțurilor/conturilor asociate contului înscrise pe site.

Contra ofertare = modalitatea prin care meditatorul și studentul/elevul își negociază oferta pe proiect/meditație.

Dispută = metoda prin care studentul/elevul consideră că meditatorul nu și-a îndeplinit serviciul propus și trimite site-ului Meditoo.ro o înștiințare pentru a găsi o rezolvare și a primi banii înapoi în cazul în care studentul/elevuls câștigă disputa.

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Furnizor = societatea EFFECTIVE ADVERTISING AGENCY SRL., societate cu răspundere limitată constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în Strada Radu Cosmin Nr 4, Pucioasa, Dâmbovița, la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J15/436/2017, având Codul Unic de Înregistrare 37385380.

2. Descrierea serviciilor oferite

Meditoo.ro este un site de anunțuri de meditații online unde poți publica anunțuri sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

Adăugarea unui anunț de către utilizatorii studenți/elevi

Noi, echipa proiectului Meditoo.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț, întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

De asemenea, Meditoo.ro nu este responsabil de prezența anunțurilor de tipul - Vreau ajutor la examen-. Acest tip de anunț este acceptat pe platforma noastră, dar utilizatorul răspunde în fața legii și al instituților de învătământ în cazul în care săvârșește o astfel de fraudă la examene/teste. Nu recomandăm astfel de anunțuri. 

Pentru a adăuga un Anunț, un Utilizator trebuie să dețină un cont pe site-ul Meditoo.ro și să fie autentificat(ă) în cont, apoi să completeze formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de utilizatorii care doresc mai multe informații despre anunțul postat de tine. Numărul de telefon completat în contul tău poate fi validat în orice moment, fără niciun cost din partea ta.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile sau până la deadline-ul stabilit, din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval, astfel anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială. 

Un Utilizator poate publica gratuit în contul său pe site-ul Meditoo.ro un număr de 10 anunțuri pe zi.

În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Regulile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe Meditoo.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul Meditoo.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ.

În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către Utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau încalcă Termenii și Condițiile site-ului Meditoo.ro sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului Meditoo.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi încărcată în contul Meditoo.ro sub formă de credit, și nici nu va fi restituită sub formă de bani.

În cazul în care studentul acceptă un meditator la anunț, își asumă pe cine acceptă și dacă nu este mulțumit de acesta, poate alege altul din listă.

Licitările meditatorilor se primesc înapoi dacă Utilizator care a postat anunțul pe site, nu a efectuat nicio acțiune timp de 30 de zile. Cei care achizitionează pachetul de 199 RON, beneficiază gratuit de deblocări de profile din partea studenților/elevilor. 

Cei care achiziționează abonamentul nelimitat nu au voie sa promoveze alte websiteuri/proiecte personale prin platforma Meditoo.ro

Utilizatorul va fi notificat de fiecare dată prin sms dacă a licitat cineva la anunț, dacă a fost acceptat ca meditator la anunț sau are mesaje necitite. Acesta poate oricând să renunțe la acest serviciu de notificări prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin pagina dedicată dezabonării. 

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe Meditoo.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează, ci va fi încărcată în contul Meditoo.ro. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe Meditoo.ro din cauza unor motive tehnice, suma platită de către utilizator nu va fi rambursată, ci va fi încărcată în contul Meditoo.ro, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Deblocarea profilului meditatorilor și contactarea acestora

Pentru a putea lua legătura cu meditatorii, utilizatorii studenți/elevi trebuie să achiziționeze deblocări de profiluri. În momentul în care se deblochează un profil, meditatorul/profesorul poate fi contactat direct prin telefon sau prin datele puse la dispoziție.

De asemenea, opțiunea de Solicită Ajutor este activă doar pentru meditatorii care și-au completat datele entității juridice pe care o dețin sau a CNP-ului în interiorul platformei.

Licitare la anunțuri

Pentru a licita la anunturile studentilor, trebuie sa achizitionezi licitari. O licitare costa 5 lei cu tot cu TVA. Pe langa faptul ca trebuie sa platesti 5 lei pentru a cumpara o licitare, trebuie sa iti completezi datele de facturare. 

 

Conditii ca un cont de meditator să aibă datele financiare valide pentru PJ:

- completarea obligatorie a câmpurilor: denumire firmă, CUI, număr înregistrare, IBAN. Restul câmpurilor sunt opționale, dar este recomandat să fie completate pentru o mai bună validare a contului. Este posibil ca meditatorii cu contul mai complet să primească în viitor un scor mai bun în căutări.

- nume companie mai mare de 6 caractere

- CUI mai mare de 5 caractere

- număr înregistrare mai mare de 12 caractere

Conditii ca un cont de meditator să aibă datele financiare valide pentru PF:

- date obligatorii: CNP (Se cere CNP-ul pentru declararea impozitului retinut in declaratia anuala 205) , județ (pentru raportarea financiară la ANAF pe teritoriale ), telefon, strada

- CNP de 14 caractere

- telefon cu nr. mai mare de 9 caractere

Aceasta funcționează după cum urmează:

a)    Studentul/elevul poate solicita ajutor meditatorului utilizând detaliile unui anunț deja existent sau poate crea o cerere privată nouă. (Cererea poate fi efectuată și după ce acesta ia legătura cu meditatorul și discuta detaliile serviciului, inclusiv cele despre plată)

b)    Meditatorul primește cererea și o poate accepta/refuza sau cere o contra ofertă.

c)     Studentul/elevul trebuie să aibă în contul Meditoo toată suma de plată pentru proiect și se va elibera către meditator doar în momentul când ambii sunt mulțumiți de serviciul oferit.

d)    La final, studentul/elevul poate să le ofere un feedback meditatorilor/profesorilor.

 

 

3. Metode de plată, politica de facturare

Metodele de plată disponibile sunt:

1.     Online prin MobilPay

2.     Online prin creditele Meditoo.

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.

Factura aferentă serviciului de promovare pentru unul sau mai multe anunțuri, inclusiv pachete, vor fi disponibile în secțiunea de Plati din site.

Opțiunea ”Depunere credit” în contul Meditoo.ro

Utilizatorul are posibilitatea de a-și încărca în contul pe site-ul Meditoo.ro sume prestabilite, sub formă de credit pe site. Creditul obținut în urma achiziționării acestuia va putea fi folosit pentru promovarea anunțurilor active pe site-ul Meditoo.ro, pentru promovarea conturilor asociate utilizatorului Meditator, pentru tranzacțiile dintre meditatori și studenți/elevi, în modul descris în acești Termeni și Condiții. 

Pachetele de promovare pot fi achiziționate cu plata prin card (MobilPay) sau prin plata cu creditele deja existente contului.

Opțiunea ”Depunere credit” nu este limitată în timp.

Durata de valabilitate a creditului obținut în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite este nelimitată.

Contravaloarea creditului sau a bonusului obținut în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite nu poate fi restituită sub formă de bani și nu poate fi transferată de la un Utilizator la un altul sau înafara site-ului Meditoo.ro. 

Se pot returna creditele in termen de 14 zile lucratoare doar in momentul in care utilizatorul a incarcat contul cu un numar de credite si nu le-a folosit. 

Facturile aferente încărcărilor de credit în contul Meditoo.ro se vor regăsi în pagina Platile mele.

Suma platita pentru abonamentul Nelimitat oferit de Meditoo.ro nu se va returna inapoi si nu se va putea renunta la el. 

Sumele plătite pentru proiectele realizate prin intermediul website-ului Meditoo.ro se pot returna în termen de 30 de zile lucrătoare doar în cazul în care serviciul prestat intră in stadiul de DISPUTE și se rezolvă cu câștig de cauză al Beneficiarului serviciului.

Platforma funcționează doar ca un intermediar între Beneficiar și Prestator. În cazul tranzacțiilor, Meditoo.ro reține un comision de 20% din valoarea totală a tranzacției desfășurate între cei doi. Din acești 20%, 10% se duc către la ANAF iar diferența la EFFECTIVE ADVERTISING AGENCY SRL. Meditatorii nu trebuie să mai plătească nicio taxă la ANAF decât să își declare veniturile și să plătească asigurările de sănătate conform legii.

Veniturile din meditații se .ncadrează .n categoria veniturilor din activități independente, fiind reglementate de prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare (Titlul IV - Capitolul II). Persoanele care realizează venituri din meditații au obligația de a depune la organul fiscal Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212), in termen de 30 de zile de la data inceperii activității, in vederea declarării veniturilor estimate (definitivarea impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale obligatorii, datorate in condițiile legii, funcție de situația fiscală concretă, se realizează in anul fiscal următor, pană la termenul limită de depunere a declarației).

Pentru a beneficia de .ndrumare şi asistenţă in domeniul fiscal, contribuabilii au la dispoziţie Call-center-ul ANAF la numărul de telefon: 031.403.91.60.

Utilizatorii meditatori/profesori oricând retrage banii din contul lor Virtual, în contul lor bancar cu condiția de a avea câștiguri de cel puțin 30 RON. Pentru a primi banii, veți solicita RETRAGERE din con iar noi vă vom procesa cererea de retragere în maxim 5 zile lucrătoare.

Condiția de returnarea banilor în urma deschiderii unei DISPUTE:

- studentul/elevul cere ajutor meditatorul, se negociază suma finala, se plătește, dar prestatorul nu le mai răspunde beneficiarilor sau le dă block pe toate canalele de comunicare.

- studentul sau elevul sunt amenințați de prestator sau nu îi ajută la ceea ce au nevoie.

Condiția prin care NU SE RETURNEAZĂ BANII în urma deschiderii unei DISPUTE:

-  Studentul/ elevul cere ajutor pe propria răspundere la examen/licență și le sugerează prestatorilor că vor să obțină o anumită notă, meditatorul îi ajută dar nu obțin nota dorită/stabilită initial.

*Când are loc o disputa se discută cu toate părțile problema și se încearcă o rezolvare pe cale amiabilă.

 

4. Drepturile și obligațiile părților

Furnizorul are dreptul de a modifica datele de pe site sau conținutul site-ului fără notificări prealabile, precum si dreptul de a publica sau șterge comentarii nepotrivite sau conturi necorespunzătoare.

Utilizatorii au obligația de a nu furniza informații false pe acest site, de a nu înstrăina contul pe care il au alocat in nume personal si de a nu utiliza sub nicio forma serviciile in mod necorespunzător.

5. Informații utile referitoare la legătura cu alte site-uri

Utilizatorii înțeleg și acceptă faptul că Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse și/sau servicii către care trimit bannerele publicitare postate pe Site, ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fără a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile în legatura cu Conținutul Site-ului, dar care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere în ceea ce privește conținutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus menționate, precum și corectitudinea și exactitatea acestora, iar Utilizatorii înțeleg și acceptă că aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate în orice mod de către Administratorul Site-ului. Includerea unei legături sau trimiteri către alte site-uri de internet nu implică aprobarea în vreun fel a acestora de către Administratorul Site-ului. În momentul în care Utilizatorii accesează aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscând faptul că utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusă condițiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

6. Limitarea răspunderii

Administratorul Site-ului nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de orice fel al Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la întreg conținutul și serviciile oferite de către Utilizatori.

Administratorul Site-ului nu oferă niciun fel de garanții sau răspundere pentru ofertele, serviciile, informațiile puse la dispoziție prin intermediul Site-ului de către Utilizatori, sau pentru Conținutul Site-ului și în nicio situație nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secvență, modul al Conținutului de pe Site, al Serviciului sau din imposibilitatea utilizării acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronată a oricăror prevederi ale Conținutului Site-ului.

Administratorul Site-ului nu garantează pentru ofertele, informațiile, datele Utilizatorilor puse la dispoziție prin intermediul Site-ului. Întreaga răspundere asupra ofertelor, serviciilor și conținutului, dar fără a se limita la acestea, trimise de către Utilizatori pentru a fi postate pe Site, aparține Utilizatorilor care le-au trimis sau le-au postat pe Site, iar Utilizatorii înțeleg și acceptă că le folosesc pe riscul lor. În nicio situație Administratorul Site-ului nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neîndeplinirea oricăror obligații asumate de oricare Utilizator, din imposibilitatea utilizării Serviciului, ori din interpretarea eronată a Conținutului Site-ului. Nu garantăm corectitudinea cunoștințelor insinuate de uitilizatorii de tip -meditator- Acesta este un website de anunțuri unde Meditoo.ro pune doar în legătură utilizatorii, iar utilizatorii de tip elev sau student își pot face o idee despre  meditator pe baza recenziilor și a feedbackului pe care l-a avut pe această platformă sau pe baza profilului.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este doar un intermediar între Utilizatori, care oferă o platformă de comunicare, astfel că toate serviciile și facilitățile legate de utilizarea Site-ului, precum și toate datele, informațiile cuprinse în acestea sunt oferite „așa cum sunt”, „așa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că Serviciul pus la dispoziție pe Site este oferit „așa cum este”, „așa cum este disponibil” și îl folosesc pe riscul lor. Utilizatorii înțeleg și acceptă faptul că furnizarea Serviciului poate fi afectată de anumite condiții obiective, precum și faptul că orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "așa cum sunt", "așa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. În consecință, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere nici cu privire la orice informații și date din Conţinutul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele și informațiile legate de utilizarea Serviciului, sau orice altă activitate legată de utilizarea și accesarea Serviciului și/sau a Site-ului, precum și orice alt efect juridic derivând din acestea.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului nu participă în niciun mod și în nicio măsură la interacțiunile dintre Utilizatori și nu oferă nicio garanție privind acestea. Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului nu deține niciun control asupra legalității, calității, corectitudinii, punctualității, credibilității și acurateții serviciilor, datelor și informațiilor sau oricărui conținut sau servicii oferite de către Utilizatori prin intermediul Site-ului, sau prin modalitatea offline (care nu se desfăsoară prin intermediul Internetului).  Utilizatorii înțeleg și acceptă că datorită caracteristicilor specifice internetului și ale Serviciului, Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor și veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricăror informații sau conținut oferite de aceștia pe Site. În consecință, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură cu privire la aceste informații sau orice alte efecte juridice/comerciale derivând din utilizarea lor.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere în eventualitatea producerii oricărei opriri, întreruperi, îngreunări, disfunctionalități sau erori în funcționarea Site-ului, în situația unei erori tehnice de orice fel sau oricăror erori în furnizarea Serviciului, precum și în orice situație în care nu ar dovedi cert că orice erori sau probleme de natură tehnică din cele menționate mai sus se datorează în mod direct și exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare, pentru continutul postat pe Site de catre Utilizatori, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii,angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Utilizatorii inteleg ca Meditoo.ro nu este responsabil de corectitudinea datelor. Oricine poate adauga anunturi pe site. In cazul in care meditatorul este verificat cu bifa, inseamna ca l-am verificat oficial. 

7. Dreptul de autor

Toate drepturile de proprietate intelectuala aferente conținutului acestui website (incluzand, fara limitare, marcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea EFFECTIVE ADVERTISING AGENCY SRL. Nu va fi dobandit niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul in conformitate cu termenii și condițiile

8. Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

 

9. Respectarea legii

Meditatorii înregistrati ai Site-ului au obligatia sa se autorizeze la Registrul Comerțului și să declare, conform legii, veniturile realizate din meditații și să respecte toate legile in viguare.

Actualul document ține loc de contract intre Meditoo.ro și Utilizator.

Ultima actualizare: 24.01.2022