Cine suntem?

Noi suntem Effective Ads, agenția media care se ocupă cu servicii de Social Media & Marketing, Promovare Online & Web Design/Development. Pe lângă aceste servicii, deținem în portofoliu 2 proiecte in-house: StudentNews.info și site-ul actual Meditoo.ro.

Student News reprezintă cel mai mare brand din mediul online targetat de studenți și le oferă tinerilor cele mai interesante oportunități de carieră, dezvoltare personală și un entertainment special pe rețelele de socializare.

Datorită faptului că deținem cea mai activă audiență de studenți, putem observa foarte ușor în ce direcție se îndreaptă studenția și dorințele tinerilor care urmează o facultate. De-a lungul timpului am observat că există o categorie de studenți care își doresc să ofere meditații altor studenți și în același timp să obțină un venit în urma cunoștințelor academice. Așadar, studentul care se află în spatele agenției Effective Ads a creat platforma online de meditații Meditoo.ro, locul unde studenții se pot găsi între ei pentru a se ajuta reciproc în mediul academic.

De ce Meditoo.ro?

Am observat că tot mai mulți studenți vor să își pună în valoare ceea ce au învățat sau învață în facultate prin oferirea de ajutor altor colegi care au probleme cu întelesul anumitor materii. Prin folosirea platformei meditoo.ro pot face acest lucru într-un mod foarte simplu și eficient. Totodată, ei pot fi răsplatiți financiar pentru cunoștintele pe care le dețin, ajutându-i pe alți studenți/elevi. De asemenea, fiind adunați toți într-un singur loc, se pot găsi mai rapid în ciuda distanței la care se află.

Cum funcționează platforma?

Pentru început se creează un cont fie de student/elev, fie de meditator. După crearea contului îți vei putea completa profilul și, totodată, îți poți schimba rolul din student în meditator sau invers. Platforma funcționează pe principiul site-urilor mari de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Daca ești student/ elev poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect. Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. După ce noi v-am pus în legatură și ați terminat meditația, studentul sau elevul pot închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.

De asemenea, studenții / elevii și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor.

Ce ne dorim pe termen lung?

Ne dorim să ajutăm la dezvoltarea tinerilor și a cunoștintelor academice dobândite în facultăți. Dacă avem la dispoziție acest mediul online, de ce să nu profităm de el? De ce să nu găsim soluții pentru dezvoltarea și aprofundarea educației în România? Meditoo.ro își propune să devină cel mai bun și eficient intermediar dintre un student sau elev și un meditator. Astfel, contribuim la creșterea educației tinerilor, dar le și oferim șansa de a câștiga o sumă de bani.