Întrebări frecvente

1. Cum funcționează platforma?

Pentru început se creează un cont fie de student, fie de meditator. După crearea contului îți vei putea completa profilul și, totodată, îți poți schimba rolul din student în meditator sau invers. Platforma funcționează pe principiul site-urilor de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Dacă ești student poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai exprimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect (vezi inbox). Acolo puteți vorbi și pune la punct atât detaliile meditației, cât și termenii de plată. După ce noi v-am pus în legătură și ați terminat meditația, studentul poate închide anunțul/proiectul/meditația din panoul de control.

De asemenea, studenții și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor. 

 

TUTORIAL:

 

1. Ne asigurăm că profilul nostru are selectată categoria student și nu cea de meditator.

2. Apăsăm butonul “Adaugă anunț” din partea superioară a site-ului, după care, completăm spațiile cerute cu detaliile referitoare la meditația pe care o căutăm, anume: alegem un titlu potrivit anunțului nostru, prețul pe care suntem dispuși să îl oferim, universitatea în care se încadrează materia pentru care căutăm ajutor, materiile necesare anunțului nostru, mai multe detalii despre ceea ce căutăm și experiența.

3. Apoi apăsăm butonul “Adaugă anunț” și așteptăm aprobarea unui moderator. După ce anunțul a fost aprobat, îl putem găsi în secțiunea “Anunțurile mele”.

4. În momentul în care vizionăm anunțul, putem observa și faptul că în partea inferioara a paginii ne apar ofertele de la meditatorii dornici să ne fie de ajutor. Prin vizualizarea profilelor meditatorilor care licitează la anunțul nostru, îl putem alege pe cel mai potrivit pentru noi.

5. Din momentul în care i-am acceptat oferta, vom fi conectați prin chat cu respectivul meditator și putem stabili astfel toate detaliile necesare meditației, de la detaliile în privința ajutorului de care avem nevoie, până la partea financiară cuvenită meditatorului.

6. În momentul în care meditația a luat sfarșit, mergem la secțiunea “Panou de control” din partea superioară a site-ului, lângă profilul nostru, apoi alegem secțiunea “Anunțurile mele” și apăsăm butonul “Finalizează” din dreapta anunțului.

7. După finalizare, ni se va da ocazia de a oferi rating meditatorului nostru.

 

2. Cum adaug un anunț de meditații?

Pentru a adăuga un anunț trebuie să vă faceți mai întâi un cont pe site-ul nostru și să accesați pagina https://meditoo.ro/adauga-anunt.

De reținut: Doar studenții pot adăuga anunțuri că au nevoie de meditații la materia x. Meditatorii care încearcă să posteze anunțuri de tipul : "Ofer meditații la Matematică" nu vor fi acceptate. 

 

3. Cum funcționează pachetele din pagina de adăugare anunț?

În primul rând, sunt 3 tipuri de anunțuri. Standard, Standard Plus și Urgent.

  1. Anunțul Standard – acest tip de anunț este gratuit și va fi vizibil imediat după aprobare de către unul dintre moderatorii noștri.
  2. Standard Plus – acest tip de anunț atrage un număr mare de meditatori din care poți să îl alegi pe cel mai bun într-un timp foarte scurt. El este evidențiat în pagina principală de anunțuri cu titlul de Urgent.
  3. Urgent – acest tip de anunț va ieși în evidență în pagina principală de anunțuri și va avea titlul Urgent, numai că vom notifica meditatorii potriviți cererii tale.

 

4. Cum funcționează pachetele de meditatori?

Pachetele de meditatori se vor găsi aici: https://meditoo.ro/account/pachete/ și sunt după cum urmează:

  1. Basic
  2. Plus
  3. Premium

Aceste pachete includ un număr de funcții de promovare ale profilului de meditator. Achiziționând un pachet, acesta conține un număr de licitări și deblocări profile, dar și posibilitatea de a afișa profilul în pagina principală de meditatori sau pe homepage.

 

5. Cum pot să plătesc pachetele de meditator sau anunțurile?

Pachetele se pot plăti online prin MobilPay sau cu creditele din cont.

 

6. Care sunt pașii de urmat în cazul unui cont de Meditator?

Având cont de meditator, ai posibilitatea de a licita la anunțuri și de a debloca profile. Dacă un student îți acceptă licitarea se va crea un chat cu persoana respectivă. (vezi Inbox).

Dupa ce ați vorbit și ați stabilit detaliile, finalizarea meditației se face de către student din panoul de control – anunțurile mele – în lucru – Completat.

De asemenea, conturile se pot interschimba.

 

TUTORIAL:

 

 

Pentru a licita la un anunț, sunt necesari pașii următori:

1. După ce ne-am asigurat că am selectat contul de meditator, selectăm un anunț pe care dorim să îl ofertăm.

2. În partea din dreapta a anunțului, sub informațiile studentului care a publicat anunțul, apăsăm butonul „Licitează” și completăm spațiile destinate ofertării, anume: prețul ofertei, scrisoarea de intenție care ne recomandă să fim aleși și timpul necesar meditației.

3. Apoi apăsăm butonul „Licitează” din partea inferioară, iar oferta noastra a fost publicată. După aceasta, trebuie să așteptăm doar să fim selectați de student pentru a-i putea oferi ajutor.

 

7. Care sunt pașii de urmat în cazul unui cont de Student?

Având cont de student, ai posibilitatea de a adăuga anunțuri și de a accepta meditatorii care licitează la anunțul tău. În funcție de experiența și prețul meditatorului, tu îl alegi pe cel pe care îl consideri cel mai potrivit. Pentru a putea să îl alegi trebuie să accesezi secțiunea cu anunțurile tale de aici https://meditoo.ro/account/my_posts/, iar după ce îl accepți, se va crea un chat cu meditatorul. După finalizarea meditației, intri în panoul de control – anunțurile mele – în lucru și apeși pe Completat. Ulterior le poți oferi și un review.

 

8. Cum depun credit în contul meu?

Tot ce trebuie să faci este să accesezi tabul Creditul meu (https://meditoo.ro/account/credits/) și să cumperi de acolo inclusiv licitări și deblocări profile, neavând nevoie de un pachet.

TUTORIAL

 

Pentru a cumpăra credite, urmărim pașii:

1. Mergem la secțiunea “Creditul meu” de lângă profilul nostru, după care apăsăm butonul de “Cumpărare” din dreptul coloanei “Disponibil”.

2. Alegem metoda de plată, introducem suma de depunere, apoi apăsăm butonul “Confirmă și Plătește”.

3. Plătim creditele selectate și le putem folosi pentru a cumpăra deblocări de profile sau licitări.

 

9. Ce înseamnă opțiunea Credit Exchange?

Opțiunea de Credit Exchange reprezintă modalitatea prin care puteți să achiziționați fie licitări, fie deblocări prin intermediul creditelor Meditoo.

 

10. Cum îmi editez profilul?

Profilul se editează din tabul Profilul meu sau accesând link-ul: https://meditoo.ro/account/profile/.

 

11. Pot modifica un anunț direct existent?

Anunțul se poate modifica numai dacă este aprobat și în așteptarea alegerii unei licitări. Daca este în curs de aprobare nu se poate.

 

12. Care este diferența dintre credite și lei?

Singura diferență este că poți ține în contul tău creditele pe care ulterior să le poți folosi în achiziționarea de pachete de promovare fără a face de fiecare dată o altă tranzacție prin procesatorul de plată. 

 

13. Cât costă licitările și deblocările?

O licitare costă 3 RON, iar o deblocare de profil 10 RON. 

 

14. Cum se șterge un cont?

Un cont se șterge din secțiunea Editare Profilul, butonul Stergere cont din partea dreapta jos a paginii. Odată cu ștergerea contului, toate datele se șterg definitiv și irevocabil din sistemul nostru. Puteți oricând să reveniți la noi și să va înregistrați din nou. 

 

15. Cum îmi primesc banii după meditație?

Meditoo.ro este doar un intermediar între un student și meditator. Partea financiară se discută cu cel care are nevoie de meditații și se stabilesc cu el termenii de plată.  

16. Ce se întâmplă cu licitația mea dacă studentul/elevul nu a ales niciun meditator la anunțul lui?

Dacă studentul sau elevul nu au făcut nicio acțiune timp de 30 de zile, licitația la anunț se va primi inapoi. 

17. Cum opresc notificările prin sms?

Notificările se pot opri la alegere din pagina Profilul Meu - Editare Profil. Se pot activa oricând.