I. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sumar

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand oricare dintre prevederile din "Termeni si Conditii". Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa efectuarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Scopul acestui document este de a va informa ca avem grija de datele dvs. pe care ni le furnizati si le colectam. Dorim sa va informam ce date colectam, motivul pentru care facem acest lucru, durata, drepturile pe care le aveti si cum ne puteti contacta in legatura cu datele dvs.

Colectam, folosim si procesam datele dvs. in conformitate cu legile aplicate, inclusiv cu Regulamentul European 679/2016 (General Data Protection Regulation - "GDPR").

Cand colectam datele dvs., aveti urmatoarele drepturi conform legilor aplicate:

·       Dreptul de a accesa si de a modifica datele dvs.

·       Dreptul de a va opune colectarii si procesarii datelor dvs.

·       Dreptul de a restrictiona colectare si procesarea datelor dvs.

·       Dreptul de stergere a datele dvs.

·       Dreptul de a obtine toate datele dvs. pe care le colectam.

 

1. Cine suntem

Suntem EFFECTIVE ADVERTISING AGENCY SRL (denumit in continuare "noi"), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/436/2017, cod de inregistrare fiscala 37385380, administratorul website-ului MEDITOO.RO ("Website-ul").

Va oferim posibilitatea de a vizualiza anunturi, de a contacta utilizatorii Website-ului, de a licita la anunturi, de a va inscrie, de a face tranzactii, publica anunturi si de a le promova pe Website. Denumite in continuare "Servicii" sau "Seviciu".
 

2. Ce va promitem

Va promitem ca tinem datele dvs. in siguranta. Va promitem ca va dam dreptul de a accesa, modifica si sterge datele.

 

3. Ce inseamna date cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informatie legata de identificarea unei persoane reale. Cu alte cuvinte, poate fi orice informatie care ne permite sa va identificam direct sau indirect (de exemplu: numele, adresa de e-mail, adresa IP, entitatea juridica, CNP.).O sa folosim cuvantul "date" pentru a ne referi la datele personale.

 

4. Motivele pentru care procesam datele dvs.

Vom folosi si procesa datele dvs. doar pentru unul din urmatoarele motive:

·       pentru a ne indeplini obligatile fata de dvs. (de exemplu: cand va promovati profilul)

·       pentru a ne indeplini obligatia legala (de exemplu: pentru a identifica varsta dvs. si de a ne asigura ca nu colectam date de la copii, pentru contabilitate si relatia noastra cu autoritatile)

·       cand va dati consimtamantul (de exemplu: cand va inscrieti pe Website )

·       cand este in interesul nostru legitim (de exemplu: pentru a aplica politicile Website-ului, administrarea activitatii de zi cu zi, pentru a le folosi in mod anonimat si agregat pentru a face analiza statistica, pentru marketing, pentru a asigura securitatea informatiei, pentru a preveni frauda sau pentru a transfera datele in alta parte a organizatie daca este necesar).

·       cand primiti plati prin intermediul platformei (de ex prin optiunea Safe Payments

 

 

5. Cand colectam datele dvs.?

Vom colecta date despre dvs. cand folositi Serviciile noastra, inclusiv in situatile urmatoare:

·       Cand va inscrieti pe Website (va creati un cont)

·       Cand va promovati profilul

·       Cand accesati Website-ul, vizualizati anunturi, deblocati profile, achizitionati pachete de promovare .

·       Cand folosim formularele de pe Website

·       Cand ne contactati prin e-mail sau prin formularul de contact

·       Cand dati click pe anunturile publicitare de pe Website sau newsletter

·       Cand va autentificati pe Website folosind un cont tert (exemplu: contul de Facebook sau Google)

        ·       Cand va completati datele entitatii juridice/CNP si datele bancare pentru procesarea/tranzactionarea platilor prin intermediul Meditoo.ro

6. Ce date colectam?

Folosim date pe care ni le-ati furnizat in mod explicit in diferite situatii. De asemenea folosim date personale generate de Website cand va folositi de Serviciile noastre. Aceste categorii sunt explicate in continuare mai jos.

Date pe care ni le furnizati in mod explicit cand va inscrieti pe Website: penume, nume de familie, daca doriti sa se afiseze numele complet in anunturi, adresa de e-mail, parola, daca doriti sa se afiseze varsta in anunturi, genul, poza de profil, locatia, orasul, sectoarele si zona unde oferiti meditatii, experienta, ocupatii, studii, calificari/competente, studii, nr. de telefon,  materiile pentru care oferiti meditatii, continutul anunturillor, nivelul elevilor/studentilor, pretul si durata unei sedinte.

Date pe care ni le furnizati in mod explicit cand alegeti sa folositi optiunea de Safe Payment: Nume companie, CUI/CNP, Nr de inregistrare, Adresa, Banca, Reprezentantul legal, Functie Reprezentant.

De asemenea date pe care ni le furnizati in urma tranzactiilor de pe site. (comision, sume, castiguri etc)

Date pe care le colectam automat la inscrie pe site, autentificare sau cand folositi formularele de actualizare a datelor: IP-ul (Internet Protocol), data si ora.

Date pe care le colectam cand utilizati mesageria interna: Data si ora cand ati primit si vizualizat mesajele.

Date pe care le colectam cand va promovati profilul: numele si prenumele, numarul de telefon si adresa de email/skype, data si ora.

Date pe care le colectam cand vizualizati anunturi / profile sau numarul de telefon din anunt / profil: ce anunturi / profile ati vizualizat, data si ora, daca ati vizualizat numarul de telefon, IP-ul

Datele furnizate de dvs. cand ne contactati prin e-mail sau prin formularul de contact: adresa de e-mail, nume, titlu, continut e-mail.

In cazul in care se doreste verificarea unui profil, vom colecta si datele persoanelor de pe buletin (CNP, loc de nastere, nume, prenume etc)

In cazul in care se aplica pentru Optiunea Safe Payments se colecteaza datele entitatii juridice. (denumire societate, cui, nr reg com, adresa, IBAN, Banca, etc)

 

7. Cum folosim datele?

Folosim datele dvs. pentru functionare, mentenata, protejarea si imbunatatirea Website-ului si a Serviciilor oferite. Nu vom folosi datele dvs. pentru oricare alt scop decat cel pentru care au fost initial colectate.

·       Pentru administrarea si operarea Website-ului si a Serviciilor

·       Pentru a va raspunde intrebarilor si problemelor intampinate

·       Pentru a verifica indentitatea dvs. pentru a preveni accesul neautorizat

·       Pentru a intelege trenduri si cum utilizati Website-ul

·       Pentru a calcula rata de conversie si alte elemente legate de marketing si publicitate

·       Pentru a urmari si corecta erorile si bug-urile care pot aparea

·       Pentru a va personaliza experienta pe Website

·       Pentru a mentine integritatea si securitatea Website-ului si a Serviciilor

·       Pentru a procesa platile si pentru a comnica cu dvs. in legatura cu platile efectuate

·       Pentru a mentine si administra contul dvs. de meditator, inclusiv pentru a va contacta pentru a va actualiza datele, daca este necesar.

·       Pentru a crea rapoarte, analize sau lucruri similare pentru scopul de cercetare sau de a urmari potentiale probleme ce pot aparea, comportamente sau trend-uri.

·       Pentru a putea pune in aplicare Termenii si conditiile si Politica de confidentialiate.

·       Pentru a-ti trimite newslettere, notificari si oferte promotionale, pentru care v-ati dat acordul in prealabil.

·       Pentru a pastra Serviciul corect, investiga si preveni fraude si activitati ilegale.

·       Pentru a ne conforma legilor si reglementarilor aplicate.

·       Pentru a va oferi sansa sa fiti contactati de persoane interesate de profilul dvs.

·       Pentru a primi notificări prin sms. 

 

8. Cu cine impartasim datele dvs.?

Daca va inscrieti pe Website si publicati anunturi, intelegeti ca oricine cu acces la internet va poate vizualiza sau copia datele publicate si nu avem cum sa controlam ce se intampla mai departe cu acele date.

Cu exceptia situatiilor limitate enumerate aici, in aceasta politica de confidentialitate, nu vom impartasi informatiile dvs. personale cu terte parti. Singurul mod prin care va impartasim datele este prin intermediul siteului si al meditatorilor care opteaza pentru deblocarea lor. (telefon,adresa de email, skype, nume)

Agenti si terti furnizori de servicii
Pentru a va oferi Serviciul, putem folosi, uneori alte intreprinderi care presteaza anumite servicii specializate, cum ar fi de prelucrare a datelor sau alte servicii tehnologice. In astfel de cazuri, putem furniza informatiile dvs. personale acestor firme, dar nu au permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop.

Respectarea legii
Compania isi rezerva dreptul de a divulga informatii despre membri in cazuri speciale, atunci cand avem motive sa credem ca dezvaluirea acestor informatii este necesara pentru a identifica, contacta sau intreprinde actiuni legale impotriva cuiva care ar putea cauza un prejudiciu sau interferente (fie intentionat sau neintentionat) cu drepturile societatii sau a bunurilor, alti vizitatori, membrii listei, sau oricine altcineva care ar putea fi lezat de astfel de activitati. Compania isi rezerva de asemenea dreptul de a dezvalui informatiile privind lista de vizitatori sau membri, atunci cand credem in buna credinta ca legea o cere.

 

9. Pot copii sa se foloseasca de servicile oferite?

Noi nu colectam in mod intentionat informatii de la copii sub varsta de 16 ani pe Website sau prin intermediul Serviciului. Daca sunteti sub varsta de 16 ani și nu sunteți elevi, vă rugam sa nu ne furnizati nicio informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii de la un copil sub 16 ani fară a fi elevi, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date. Pentru a va inscrie pe Website trebuie sa aveti cel putin 18 ani sau să fiți înrolați la învățământul liceal /universitar. 

 

10. Cum folosim Cookie-uril?

Pentru mai multe informatii legate de Cookie-uri, vedeti pagina de Cookies.

 

11. Masuri de securitate pentru a va proteja datele

Avem masuri de securitate fizice, electronice si procedurale pentru a va proteja datele in conformitate cu reglementarile legale legate de protectia datelor.

Securitatea informatiilor este importanta pentru noi. Cand introduceti informatii sensibile pe formele noastre de plata, criptam aceste informatii folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Restrictionam accesul la datele dvs. doar persoanelor autorizate. De asemenea avem si masuri de securitate pentru a ne proteja impotriva pierderii, utilizarii gresite si alterarii a datelor pe care le procesam.

 

12. Datele contului dupa ce utilizatorul l-a sters. 

Oricand puteti sa ne trimiteti o solicitare la contact@meditoo.ro pentru a va stergei contul de pe Website sau sa il stergeti dvs. In cazul in care contul se sterge de dvs sau implicit de noi, toate datele personale vor fi permanent pierdute/sterse (payments,orders,date de contact etc)

 

13. Pe ce perioada de timp pastram datele?

Pastram informatiile dvs. atat timp cat continuati sa va reactualizati profilul.

Daca nu va mai actualizati profilul de meditator timp de 24 luni, o sa se dezactiveze automat.

Daca nu va mai actualizati profilul de meditator timp de 36 luni, toate informatiile dvs. o sa se stearga automat de pe Website si din baza de date.

Toate informatile care se sterg de pe Website si din baza de date o sa stearga si din sistemul de backup dupa maxim 6 luni.

Informatile legate de vizualizarea anunturilor si a profilelor de meditator de pe Website se sterg automat dupa 30 de zile.

Putem pastra anumite date in scopuri statistice doar dupa ce ne asiguram ca sunt anonimatizate si nu va pot identifica. Datele legate de plati sunt pastrate pana cand nu mai sunt necesare.

14. Accesarea, modificarea si actualizarea datelor dvs.

Aveti dreptul de a va accesa datele dvs. si de a fi informat daca datele dvs. se prelucrarii, ce date si scopul prelucrarii. Va puteti accesa, modifica si actualiza datele furnizate dupa ce va autentificati.

 

15. Dreptul de a va opune colectarii si procesarii datelor dvs.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu mentiunea ca tot o sa prelucram unele date pentru a va putea oferi Serviciul. Asta inseamna ca daca va opuneti tuturor prelucrarilor de date, nu va vom mai putea oferi Serviciul.

Va puteti oricand dezactiva contul dupa ce va autentificati, de pe pagina Setari.

16. Dreptul de stergere a datele dvs.

Pentru a sterge contul, trebuie sa trimiteti un e-mail la contact@meditoo.ro in care solicitati acest lucru, sau o puteți face automat din pagina Profilul Meu - Stergere cont.
E-mail-ul trebuie sa-l trimiteti de pe adresa cu care v-ati inregistrat.
Va rugam sa ne scrieti in e-mail si motivul pentru care doriti sa stergeti contul.
Mentionam ca unele date se sterg automat din sistem dupa o anumita perioada de timp (vedeti punctul 13). Datele pentru care avem obligatia legal sa le pastram, nu se pot sterge(de exemplu: datele legate de plati).

 

17. Dreptul de a restrictiona colectare si procesarea datelor dvs.

Aveti dreptul de a restrictiona colectare si procesarea datelor dvs. (vedeti punctul 15).

18. Cum puteti obtine o copie a datelor dvs.

Pueti vizualiza si obtine o copie a datelor dvs. contactandu-ne.

19. Cum va puteti exercita drepturile

Ne puteti contacta oricand pentru a primi o lista cu toate datele dvs. colectate sau pentru a va sterge datele sau pentru a invoca oricare din alte drepturi descrise mai sus. O sa facem tot posibilul sa va raspundem cererii intr-un timp cat mai scurt dar va rugam sa aveti in vedere ca poate dura cateva zile. Va multumim pentru rabdare si intelegere.

Va rugam sa aveti in vedere ca daca nu va putem identifica si garanta cine sunteti, va vom cere sa ne furnizati mai multe informatii sau sa va autentificati in contul dvs. pe Website daca este posibil. Va rugam sa aveti in vedere ca nu putem sterge nicio data daca nu putem verifica ca datele va apartin. O sa facem tot posibilul sa va ajutam.

 

20. Cum puteti sa va retrageti consimtamantul si a inchide contul

Va puteti retrage consimtamantul pentru folosirea cookie-urilor oricand doriti. Pentru asta va rog sa cititi sectiunea "Cum pot opri cookie-urile?" din capitolul II. Cookies. Va rugam sa aveti in vedere ca daca faceti acest lucru, nu o sa mai puteti avea acces la toate functiile Website-ului.

Va puteti autentifica pe Website oricand si accesa pagina Setari pentru a va sterge contul.

 

21. Modificarea Politici de Confidentialitate

Aceasta Politica se mai poate modifica. Orice modificare o sa fie postata pe aceasta pagina https://anunturi-meditatii.ro/confidentialitate.html si daca modificarile sunt semnificative o sa incercam sa va oferim o notificare cat mai evidenta ca de exemplu prin mesageria Website-ului sau printr-un pop-up. Daca vi se va cere sa acceptati modificarile acestei Politici si refuzati, nu o sa mai puteti folosi Serviciile.

 

22. Receptionarea Solicitarilor de informatii și a Reclamatiilor

Va rugam sa ne informati daca sunteti multumiti de modul cum prelucram datele contactand departamentul de Suport la adresa , folosind formularul de contact la pagina contact@meditoo.ro

De asemenea apreciem sa primim feedback de la dvs. daca credeti ca aceasta Politica sau orice parte din ea este neclara.

Intodeauna aveti dreptul de a depune o plangere autoritatilor competente daca considerati ca vi s-a incalcat un drept legat de Regulamentul European 679/2016 (GDPR). De exemplu, la A.N.S.P.D.C.P..

 

23. Alte informatii utile

Puteti obtine mai multe informatii utile legate de Politica Website-ului cu ajutorul linkului din Footer.

Alte link-uri utile:

·       A.N.S.P.D.C.P.

·       A.N.P.C.

·       Solutionarea alternativa a litigiilor